Постійний контакт ФРУ з промисловими підприємствами фіналізується в дослідженні Індексу впевненості бізнесу. Його результати Федерація використовує при підготовці Рекомендацій роботодавців для Уряду.

Українському бізнесу потрібна впевненість у своїх можливостях для розвитку, збереження наявних та створення нових робочих місць.

За допомоги Індексу ми напрацьовуємо шляхи зупинення кризових явищ в українській економіці, які супроводжуються закриттям або призупиненням роботи підприємств, скороченням працівників і надходжень до бюджетів різних рівнів.

Тож Аналітичний центр економіко-правових досліджень та прогнозування і Центр опитування та рейтингування Федерації роботодавців України розпочинає чергове онлайн-опитування власників та керівників підприємств для визначення Індексу впевненості бізнесу.

Дослідження реалізується за підтримки проекту МОП «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», що фінансується Міністерством закордонних справ Данії та Конфедерації промисловості Данії (DI).

Щоб взяти участь у нашому опитуванні, будь ласка, перейдіть за посиланням, це займе лише до 5 хвилин вашого часу.

Пройти опитування

Шаблон сайта скачали с JooMix.org